Natjecanje 2013

Rezultati- natjecanje mladih golubova

Grupacija Zona Po trkama Ukupno
Sjever Banja-Luka 1- 4 Pojedinačno-Tim
Bijeljina 1– 4 Pojedinačno-Tim
Posavina 1- 4 Pojedinačno-Tim
Tuzla 1-4 Pojedinačno-Tim
Tuzla Centar 1- 4 Pojedinačno-Tim
Jug Lašva 1- 4 Pojedinačno-Tim
Neretva 1- 4 Pojedinačno-Tim
Sarajevo 1- 4 Pojedinačno-Tim
Sr.Bosna 1- 4 Pojedinačno-Tim
Vrbas 1- 4 Pojedinačno-Tim

Rezultati -natjecanje starih golubova 

Grupacija

Zona Po trkama Kategorija
Sjever Banja-Luka 1– 10 Kratke Srednje Duge All-Round Sve
Bijeljina 1 – 10 Kratke Srednje Duge All-Round Sve
Posavina 1– 10 Kratke Srednje Duge All-Round Sve
Tuzla 1 – 10 Kratke Srednje Duge All-Round Sve
Jug Lašva 1 – 10 Kratke Srednje Duge All-Round Sve
Neretva 1 – 9 Kratke Srednje Duge All-Round Sve
Sarajevo 1 – 9 Kratke Srednje Duge All-Round Sve
Sr.Bosna 1 – 9 Kratke Srednje Duge All-Round Sve
Vrbas 1 – 6 Kratke Srednje Duge All-Round Sve


Rezultati Nacional BiH ; KUP BiH

Savez 2013 Kratke Srednje Duge All-Round Sve Mladi

 


Comments

Natjecanje 2013 — 7 komentara

 1. kod kolege golubara u Italiji ima BiH golub,ako neko zna ciji je neka javi….

  BUONGIORNO, SONO UN COLOMBOFILO ITALIANO E OGGI HO RECUPERATO UN COLOMBO VIAGGIATORE CON MATRICOLA 1083348-11 BIH.

  PUO’ AIUTARMI A CONTATTARE IL PROPRIETARIO PER AVERE NOTIZIE DI COME HA FATTO A FINIRE IN ITALIA?

  LA RINGRAZIO MOLTO E SALUTO CORDIALMENTE.

  GIORDANO MARCHESI .

 2. Поздрав свима са поносом желим да вас обавјестим да ће зона Посавина бити домаћин Прве савезне изложбе голубова писмоноша савеза БиХ,велики поздрав.

 3. Pozdrav,ako sam dobro zakljucio golubica koja je kod mene doletjela poc Avg sa mojim golubovima sa prstenom BIH2012 1104780 pripada G.Esadu Velicu D/Vakuf pa vas molim da ga kontaktirate iz Saveza i kazete mu da mi pise na dusan.karadag@gmail da bi smo se dogovorili kako zeli da mu je vratim.trenutno sam na brodu jer se time bavim a kuci u Kotor cu doci krajem Decembra ako Bog da te mu tada i mogu vratiti zenku na nacin kako pozeli sto nam je duznost.Nakon dolaska napojena je i nahranjena a posle pazena .Nakon pustanja odlecela je i sutradan se opet vratila kod mene.Stoga molim Vas da kontaktirate G.Veljica ako slucajno ne gleda ovaj sajt.Ja sa broda nisam u mogucnosti da mu nadjem br telefona .Pozdrav iz Singapura .
  Kap.Dusan Ivanovic iz Kotora /Crna Gora

 4. У суботу смо изгубили једног нашег члана Владимира Хана,младог и успјешног голубара чији се живот изненада угасио,нек му је лака црна земља , обитељи Хан моје најдубље саућешће.

 5. Поздрав,ево завршена је још једна сезона ,побједницима искрене честитке осталима желим више среће следеће године,а да би крунисали ову сезону Посавска зона ће на првој сједници управног одбора тј. на верификацији резултата дати понуду да буде домаћин I САВЕЗНОЈ ИЗЛОЖБИ голубова писмоноша у Босни и Херцеговини,желимо да направимо изложбу која ће показати свијету и околини да смо озбиљни.
  Што се тиче нас као домаћина имамо у плану да поред верификације резултата и оцјењивања голубова направимо и неколико аукција великих голубара из Хрватске,Србије,Холандије,такође смо спремни наравно све уз помоћ савеза да направимо и сједницу савеза.Наведену изложбу организовали би у временском периоду 10.01.2014 – 12.01 2014, у Модричи, дворана у којој би се одржавла изложба задовољава све услове за одржавање изложбе од покривености видео надзором до комоције итд.Све у свему ми смо спремни а замолио би све клубове да на управном одбору подрже ову нашу иницијативу. Унапред хвала и поздрав свим добрим људима.

 6. Поздрав ,ево да напишем нешто о једном јако лијепом гесту једног голубара из Хрватске који је ухватио мог голуба и опораввио га и пустио га да ми се врати,захваљујем му,и поздрав свим добрим људима.

 7. Поздрав свима ,зона Посавина имала је јако тешку трку ,интерсује ме како су друге зоне прошле и мишљење шта је утицало на то да голубови овако споро дођу.поз

Odgovori