Sastanak UO 14.10.2012

Sastanak UO odrzan u Travniku 14.10.2012. godine sa pocetkom u 11 casova

dnevni red

-verifikacija rezultata
-izrada godisnjaka
-razno ( zajednicki program i obracun lista prijedlog Goran Peric i Nadzorni odbor izvjestaj o radu saveza Samir Lugonja )

Sastanak je počeo sa izlaganjem Samira Lugonje koji je ukazao da pojedini klubovi nisu dostavili ID brojeve svojih klubova odnosno koji nisu preregistrovali postojece.
Rok za dostavljanje ID broja je 20.10.2012. godine.
Napomena, sastanku je prisustvovalo 17 klubova.
Verifikacija rezultata, predsjednikTK procitao poredak pobjednika u kategorijama te pobjednike Kup leta i Nacional leta, usvojeno jednoglasno.
Prijedlog Nikolica iz tuzlanske zone da se  na skupstini  izglasa mjesto banjaluckoj zoni jer po geografskom polozaju ona ne pripada tuzlanskoj zoni,
takodje Nikolic ce da donira 3 pehara za prve ekipe sa maraton leta Dressden 2012.
Izrada godisnjaka- prihvacena jedina ponuda Konjic Admira koji zahtjeva sljedece:svi klubovi su duzni poslati tacan adresar svojih clanova jer po tom spisku clanova duzni su kupiti taj broj godisnjaka ( sve sto se salje Konjicu mora biti u elektronskoj formi inace nece biti objavljeno),da napomenem sve slike i tekstove slati iskljucivo u elektronskoj formi do 01.11.2012. s time da je Konjic duzan da vam odgovori da je primio materijal.

S poštovanjem.
Mirza Uzejrović
Sekretar UKUGP B i H
75000 Tuzla
+387 62 67 66 76

Comments are closed.