Skupština 11-1-2015

Poštovane kolege golubari,

kako je istekao rok za dostavu prijedloga za formiranje dnevnog reda za održavanje redovne Skupštine SKUGP u BiH koja će se održati dana 11.01.2015.g. u Travniku sa početkom u 10 h  u općinskoj sali za sastanke završio sam dnevni red.

Slijedeći neke točke koje su stalni dio svakog dnevnog reda i trudeći se da prema prijedlozima napravim prioritete za postavljanje točaka dobio sam dnevni red koji ćete vidjeti u prilogu.

Na prvi pogled će vam se možda učiniti puno točki za raspravu jer ste navikli da se najbitnija događanja vezana za rad Saveza raspravljaju pod točkom razno gdje se dosta puta dogodilo da budemo ne pripremljeni na raspravu pa se onda o jednom prijedlogu raspravljamo po sat vremena i više.

Takve rasprave su rezultirale dosta puta da nam delegati iz udaljenih klubova napuste sjednicu i ostanemo bez kvoruma a da nismo riješili potrebno.

Pošto imate i više nego dovoljno vremena za proučavanje točaka dnevnog  reda zajedno sa svojim članovima molim vas da ga dobro proučite kako bi na dan Skupštine mogli kvalitetno raspravljati i ne gubiti vrijeme na ponavljanje.

Vidjet ćete da imamo dosta toga za obaviti i ukoliko budemo konstruktivni možemo završiti sve kako bi novo rukovodstvo moglo odmah poslije Skupštine krenuti u rad punom parom.

U prilogu koji će biti objavljen pored dnevnog reda imate i  prijedloge u punom obliku i prijedlog o poslovniku rada skupštine, koje također  razmotrite kako bi se kvalitetno upoznali sa zamisli predlagača.

 

Za sve dodatne informacije možete me slobodno kontaktirati na moj mail:       vlado2707@gmail.com            ili na moj mobilni telefon   063-329-236.

 

 

Predsjednik Skupštine: Vlado Rašić


Odgovori