Izbor predsjednika Saveza

Poštovani kolege golubari, kako sam već postavio obavijest o dostavljanju materijala sad vam još moram dodatno priopćiti da sam u razgovoru sa Fahrudinom Hodžićem – Bilbom dobio potvrdnu vijest kako ćemo imati izbornu Skupštinu.

Razlog tome je što Bilbo ne može voditi paralelno Savez golubara u BiH i Hrvački klub zbog preuzetih obaveza poradi održavanja Svjetskog prvenstva u hrvanju koje će se održati iduću godinu u Sarajevu.

Ovim putem molim sve one koji se žele kandidirati za Predsjednika našeg Saveza kao najodgovorniju funkciju za kvalitetan rad i funkcioniranje Saveza da svoje najave za kandidaturu dostave do 24.12.2014.god. do kada je rok i za dostavljanje vaših prijedloga za dnevni red Skupštine.

Na ovaj način svi će blagovremeno biti upoznati sa kandidatima i donijeti najkvalitetniju odluku po pitanju izbora Predsjednika Saveza.

Ukoliko se neko poslije 24.12.2014.god. ili čak na dan održavanja Skupštine javi da želi biti kandidat za Predsjednika takva opcija će biti odbačena kao neodgovorna.

 

Predsjednik Skupštine: Vlado Rašić


Odgovori