Skupština – dostava prijedloga

Poštovani prijatelji i kolege golubari, pošto se bliži termin održavanja godišnje Skupštine  „SKUGP u BiH“  šaljem vam ovu obavijest kako bi po vašim dostavljenim prijedlozima formirali dnevni red za održavanje iste.

Sve svoje prijedloge trebate dostaviti isključivo na moju mail adresu vlado2707@gmail.com kako bih mogao formirati dnevni red i na vrijeme ga postaviti na internet stranicu našeg Saveza tako da ste na vrijeme upućeni na svaki prijedlog o kojem će se raspravljati.

Pošto smo od posljednje Skupštine trebali preregistrirati Savez a to se nije dogodilo na ovoj Skupštini ćemo morati pripremiti sve potrebno kako bi se odmah po održavanju iste moglo pristupiti preregistraciji Saveza kako se ne bi ponovili problemi iz evo već sada prošle takmičarske sezone.

U prilogu imate formular u kojem stoji šta je sve potrebno. Pošto mi u ovom trenutku ne znamo koga ćemo po statutu izabrati u koji odbor potrebno je da svi predstavnici klubova (1 klub – 3 predstavnika) sa sobom donesu kopiju svoje osobne karte ovjerenu kod javnog bilježnika.

Po izboru osoba u odbore njihove kopije osobnih karata predajemo odmah novom predsjedniku kako više ne bi imali zastoja oko preregistracije Saveza.

Želim vam još jednom napomenuti kako se ovaj put neće raspravljati o prijedlozima koji ne budu dostavljeni na vrijeme a zadnji rok za dostavu vaših prijedloga je 24.12.2014.g.

Termin održavanja skupštine bi trebao biti 11.01.2015.g. a ukoliko dođe do promjene bit ćete blagovremeno obaviješteni putem naše Internet stranice.

Predsjednik Skupštine: Vlado Rašić


Odgovori